Werkzaamheden aan station Tussenwater

In de periode van 26 oktober t/m 3 november vinden er werkzaamheden plaats aan station Tussenwater: de hal wordt gerenoveerd. Hierdoor rijden de metro’s in beide richtingen over één spoor bij Tussenwater en Hoogvliet en is lijn C ingekort tot De Terp – Tussenwater.

In de periode van 26 oktober t/m 3 november rijden de metro’s in beide richtingen over één spoor bij Tussenwater en Hoogvliet, en is lijn C ingekort tot De Terp – Tussenwater.

Bereikbaarheid station
Van 26 oktober t/m 30 oktober is de zuidelijke ingang van het station afgesloten en zijn de sporen bereikbaar via de noordelijke ingang. Van 31 oktober t/m 3 november is de noordelijke ingang afgesloten, de sporen zijn dan bereikbaar via de zuidelijke ingang.

Hoe kun je wel reizen?
Tussen De Akkers en Tussenwater rijdt alleen metro D. Hierdoor rijden er minder metro’s. Je kunt op Tussenwater overstappen van metrolijn C op metrolijn D. In deze periode rijdt metrolijn D enkelsporig bij Tussenwater en Hoogvliet en verder de normale route Rotterdam Centraal – De Akkers.

Ga voorbereid op weg. Plan je reis via ret.nl of via de RET app.

Bron: Zuid-Holland Bereikbaar

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]

Deel dit bericht