Spijkenisse opnieuw stevig onderuit

Spijkenisse is opnieuw stevig tegen de lamp gelopen. Na een half uur stond gastheer Papendrecht al met 3-0 voor en dat kwamen de groen-witten niet meer te boven.

Al na 6 minuten was het raak voor Papendrecht. Uit een hoekschop schoot Izzy Karfouh hard, via het been van Morris de Hoog, binnen. Een klein kwartier later verdubbelde Jay Luciano geheel vrijstaand de voorsprong en tot overmaat van ramp maakte Rick Molenaar in de 24e minuut de 3-0. Peter Wubben had genoeg gezien en liet Shakur Zichem, Morris de Hoog en Daan Bourgonje vervangen door Rowdy Rijsdijk, Dimitri Poortvliet en Dwaite Duurham.

Stelde Spijkenisse dan helemaal niets tegenover de drie treffers van de thuisploeg? Zeker wel! Vele mogelijkheden en een flink veldoverwicht werden alleen niet omgezet in doelpunten.
Spijkenisse werd voornamelijk gevaarlijk door individuele acties. Papendrecht bleek toch meer een team.

In de tweede helft leek Dylan de Melo da Silva Goncalves Spijkenisse terug in de wedstrijd te schieten, maar de groen-witten bleken niet bij machte om meer doelpunten te genereren. Papendrecht daarentegen was eerder dichtbij met een schot op de lat, waarna Lorenzo van Wijk het duel definitief op slot gooide.

Papendrecht – Spijkenisse 4-1 (3-0)
6. Izzy Karfouh 1-0, 19. Jay Luciano 2-0, 24. Rick Molenaar 3-0, 62. Dylan de Melo da Silva Goncalves 3-1, 85. Lorenzo van Wijk 4-1.

Spijkenisse: Ragip Ozrak, Etiën Mariana, Morris de Hoog (30. Dimitri Poortvliet), Glenn Rijsdijk, Xander Buitenhek, Alessandro Franzoso (60. Dylan de Melo da Silva Goncales), Shakur Zichem (30. Dwaite Duurham), Daan Bourgonje (30. Rowdy Rijsdijk), Jari Bendt, Adair Veiga Lopes, Smally Lake

(Foto: VV Papendrecht)

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]