[Video] Spijkenisse heeft met 1-0 gewonnen van het nog puntloze DCV

Spijkenisse had het meeste overwicht, maar veel mogelijkheden leverde dat niet echt op. In de eerste helft was het tweemaal dichtbij een doelpunt, DCV eenmaal. Mika Weerts wist in de openingsfase een hoog opstuitende bal prachtig aan te nemen. Zijn voorzet was helaas net te strak om een uitgestoken spitsenvoet te vinden.

Na een klein half uur kreeg Smally Lake de bal op het middenveld en na een lange dribbel en één-tweetje onderweg naar het doel vond hij met een hard schot de vuisten van doelman Bart de Keijzer. Twee minuten later kwam Spijkenisse met schrik vrij: Na een mooie aanval kwam Achraf Dahri een teenlengte tekort voor de openingstreffer.

In het tweede bedrijf was Morris de Hoog op het uur gevaarlijk: Zijn kopbal, uit de hoekschop van Dwaite Duurham, werd net voor of zelfs op de doellijn gekeerd door een tegenstander.

Een kwartier voor tijd wist Spijkenisse dan eindelijk te scoren: Daan Bourgonje werd geheel vrijstaand aangespeeld in de vijandelijke zestien, waar hij in eerste instantie voor een schot koos. Dat schot werd geblokt, waarna Bourgonje koos voor een balletje breed op Jari Bendt, die het leer hoog in de touwen joeg.

Spijkenisse – DCV 1-0 (0-0)

  1. Jari Bendt 1-0

Spijkenisse: Ragip Ozrak, Etiën Mariana (60. Xander Buitenhek), Morris de Hoog (60. Dimitri Poortvliet), Alessandro Franzoso, Glenn Rijsdijk, Ivo Mol (76. Shakur Zichem), Dwaite Duurham, Daan Bourgonje, Smally Lake, Dylan de Melo da Silva Gonvalves (45. Adair Veiga Lopes, 70. Jari Bendt), Mika Weerts.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]

Deel dit bericht