Krankzinnig slot levert punt op in Heinenoord

Spijkenisse heeft een punt overgehouden aan het treffen met Heinenoord. Op sportpark De Tienvoet was het publiek de absolute winnaar: 3-3.

In de beginfase waren beide ploegen eenmaal erg dichtbij een treffer. Eerst was Jari Bendt dicht bij een doelpunt nadat hij een verre ingooi van Dimitri Poortvliet uit de draai net over schoot. Even later was er gevaar aan de andere kant: Sanzio Dieterich schoot richting de korte hoek, waar Ragip Ozrak redding bracht.

Tien minuten voor rust kwam de thuisploeg op voorsprong: centrale verdediger Sandin Avdic torende boven alles en iedereen uit en kopte binnen. Even na rust wist de thuisploeg de voorsprong te verdubbelen. Marlon Slabbekorn kwam er te gemakkelijk uit op de achterlijn en gaf teamgenoot Sanzio Dieterich een niet te missen kans, die hij met alle plezier benutte.

In geslagen positie probeerde Spijkenisse met man en macht een slotoffensief te starten. Mauro Daviraz, normaliter rechtsback, werd als een ware stormram ingezet om druk te maken in de Heinenoordse zestien. Met succes, want vijf minuten na zijn entree versierde hij een strafschop, die door Daan Bourgonje werd benut. Enkele minuten later kwam Spijkenisse langszij via Etiën Mariana, die nog geen minuut na zijn eerste treffer ook zijn tweede maakte. Een 2-0 achterstand werd in tien minuten tijd omgebogen naar een 2-3 voorsprong!

De blijdschap was echter van korte duur, want Dejan de Feijter wist er een minuut later 3-3 van te maken.

Heinenoord – Spijkenisse 3-3 (1-0)
35. Sandin Avdic 1-0, 48. Sanzio Dieterich 2-0, 78. Daan Bourgonje 2-1, 86. Etiën Mariana 2-2, 86. Etiën Mariana 2-3, 88. Dejan de Feijter 3-3.

Opstelling Spijkenisse: Ragip Ozrak, Xander Buitenhek (76. Enver Bezemer), Morris de Hoog, Dimitri Poortvliet, Glenn Rijsdijk, Rowdy Rijsdijk (45. Daan Bourgonje), Shakur Zichem (72. Mauro Daviraz), Alessandro Franzoso (62. Etiën Mariana), Dwaite Duurham, Dylan de Melo da Silva Goncalves, Jari Bendt (45. Mika Weerts).

Foto’s: klik hier

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]