Kinderworkshop Maskers maken (6+) bij CVDKS op 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober wordt in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) de GRATIS kinderworkshop Maskers maken (6+) gegeven door docente Erica Muizer.

Wat gaat je kind doen?
Je kind gaat een mooi masker van een dier maken. Wordt het een spannende tijger, een aap, een zebra of een olifant?

Ervaring niet nodig
Erica neemt je kind mee in het proces en inspireert tot het maken van een prachtige creatie. Met haar hulp en uitleg kan íedereen dat. De groep van maximaal 16 kinderen beleeft in het ruime schildersatelier een gezellige én leerzame middag. De workshop is voor een groot deel al volgeboekt, maar er zijn nog enkele plekjes beschikbaar!

Info en inschrijven
De workshop vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 13.00 tot 15.00 uur in het CVDKS aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse. Omdat het Centrum voor de Kunsten gaat verbouwen, wordt deze workshop gratis aangeboden, inclusief drinken en iets lekkers.

Informatie en inschrijven
Ga naar www.cvdks.nl/ateliers. In de webshop kun je direct een plekje reserveren. Heb je eerst nog een vraag? Dat kan van maandag t/m zaterdag via 0181-652250. Een vraag stellen kan ook via Instagram, Facebook of via [email protected].

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]