”Broodje Brandweer” voor huurders van De Leeuw van Putten

Bij iedereen kan brand uitbreken. Elk jaar gebeurt dit in zeker 7.000 woningen, soms met fatale gevolgen. Speciaal voor de 65+ huurders van De Leeuw van Putten zijn er, in samenwerking met de brandweer Rotterdam-Rijnmond, voorlichtingsmiddagen georganiseerd in de brandweerkazerne in Spijkenisse. Onder het motto ”Broodje Brandweer” vertellen brandweerlieden over de gevaren van brand en hoe deze te voorkomen zijn. Ook worden praktische tips gegeven, zoals of een rookmelder wel op de juiste plek hangt. Daarnaast is er voldoende tijd om tijdens het nuttigen van een broodje vragen rechtstreeks aan de brandweer te stellen.

Op 25 oktober zijn er nog enkele plaatsen vrij en kunnen zelfstandig wonende 65-plussers die huren bij De Leeuw van Putten zich nog aanmelden. Aanmelden kan via [email protected]. Vermeld daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt. Natuurlijk kunt u ook bellen met De Leeuw van Putten op telefoonnummer (0181) 601 333.

Datum: 25 oktober
Tijd: 11.00 – 13.00 uur
Locatie: Brandweerkazerne Spijkenisse
Adres: Schenkelweg 90, Spijkenisse
Voor wie: Zelfstandig wonende 65-plussers
(U mag iemand meenemen; deze persoon hoeft niet 65-plus te zijn.)

Foto: PR

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]

Deel dit bericht