Afbouw sportzaal Tintestein

Het college van B&W stemt in met het beschikbaar stellen van € 382.750,- voor het afbouwen van sportzaal Tintestein in Tinte. Het college zal de gemeenteraad vragen om hiermee akkoord te gaan.

In 2017 is het project van de sportzaal Tintestein al gestart. Dit betrof een langdurig traject met de nodige hobbels en vertragingen. Het college spreekt dan ook haar waardering uit voor alle betrokken partijen vanwege hun geduld, de inspanningen die geleverd zijn en de intensieve samenwerking.

Na een langdurig proces zijn de gemeente en de aannemer nader tot elkaar gekomen met betrekking tot het afbouwen van sportzaal Tintestein. Vanwege de verhoging van de aanneemsom en de bijkomende kosten voor projectmanagement en onvoorziene uitgaven, is voorgesteld om € 382.750,- beschikbaar te stellen voor het afbouwen van de sportzaal.

Het college legt het voorstel nog dit jaar voor aan de commissie, met de vraag of de gemeenteraad hiermee kan instemmen. Op deze manier kan ervoor worden gezorgd dat de bouw en daarmee het project wordt afgerond. Het verenigingsleven van Tinte krijgt hiermee een mooie en passende sportvoorziening in het dorp.

Wethouder Daan van Orselen: “Voor onder andere stichting ONS Tintestein, de dorpsraad en gymvereniging ODI is het van groot belang dat sportzaal Tintestein wordt afgebouwd, zodat er een geheel ontstaat met het aangrenzende verenigingsgebouw en er een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het vitaal houden van Tinte.”

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]

Deel dit bericht