Zwerfvuil opruimactie tijdens World Cleanup Day in Spijkenisse op vrijdag 20 september

Op vrijdag 20 september is het weer World Cleanup Day. Over de hele wereld gaan mensen op deze dag de straat op om de aarde een stukje schoner te maken, ook in Nissewaard. PloggingNu organiseert samen met High Five en Reinis weer een grote zwerfvuilactie in en rondom Spijkenisse. Wil je ook meehelpen met ploggen en je steentje bijdragen aan een schonere (leef)omgeving? Meld je aan via www.plogging.nu.

Leuk voor jong en oud
De opzet van World Cleanup Day is wandelen of een rondje hardlopen en onderweg zoveel mogelijk zwerfvuil rapen. Jong en oud zijn welkom. Om 15.00 uur is de centrale start van de zwerfvuilactie bij de Boekenberg (inloop vanaf 14.30 uur). Het evenement eindigt om 17.00 uur. De totale opbrengst van de opruimactie wordt aan het eind van de dag bekendgemaakt. Er wordt ook gezorgd voor een hapje en een drankje voor alle deelnemers.

Ook voor bedrijfsteams
De inschrijving is nu geopend. Je kunt je als individu aanmelden, maar ook als buren-, vrienden- of sportteam. Ook bedrijven zijn van harte welkom om met een team aan de start te verschijnen. Zo combineer je een leuke (en gratis) teambuildingactiviteit met een groene en gezonde boodschap voor je (potentiële) medewerkers.

Doe jij mee met World Cleanup Day?
Erger jij je aan het zwerfvuil en plastic op straat? Wil je in beweging komen én iets positiefs doen voor het milieu en de omgeving? Ontdek hoe leuk en sportief zwerfvuil rapen is. Doe mee met World Cleanup Day op vrijdag 20 september en meld je aan via: www.plogging.nu.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]