Sprookjesspeurtocht georganiseerd door Nathalia (16)

De 16-jarige Nathalia de Bruijn organiseerde voor de tweede keer een sprookjesspeurtocht in Hoogvliet. Op zaterdag 14 september konden kinderen tussen 13:00 en 15:00 uur deelnemen aan de speurtocht in het bos aan de Herikweg. Nathalia, gekleed als Rapunzel in een prachtige jurk, verwelkomde de deelnemers bij de Heerlijkheid in Hoogvliet en deelde stempelkaarten uit. Het doel was om acht sprookjesfiguren in het bos te vinden.

Ondanks een rustige start met slechts zes kinderen om 13:00 uur, was de opkomst al snel veel groter. Tot Nathalia’s opluchting bleken er al meer kinderen in het bos te zijn die volop bezig waren met het vinden van de sprookjesfiguren. Gedurende de middag kwamen er steeds meer kinderen bij.

Bij elk sprookjesfiguur moesten de kinderen een opdracht uitvoeren, zoals een hinkelbaan afleggen of een tekening met stoepkrijt maken. Na het voltooien van de opdracht ontvingen ze een stempel. Met een volle stempelkaart konden de kinderen een klein cadeautje ophalen bij Rapunzel. Deelname aan de speurtocht was gratis en zorgde voor veel blije gezichten.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]