Persoon gewond na val op Spijkenisserbrug

Maandagavond rond 22:15 uur is een persoon gewond geraakt op de Spijkenisserbrug. Het ongeval gebeurde aan de Hoogvlietse zijde bij de slagboom op het fiets- en voetpad. Een scooter heeft een slagboom geraakt, waardoor een persoon gewond raakte. De slagbomen waren naar beneden en bleven gedurende het incident gesloten. Dit zorgde voor vertraging voor zowel het weg- als het scheepvaartverkeer. Het slachtoffer is met een vacuümmatras naar de ambulance gebracht en vervolgens voor verdere behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Nadat de hulpdiensten van de brug waren vertrokken, ging de brug open voor het scheepvaartverkeer. Hierna was de brug weer bruikbaar voor het wegvervoer.

Een vacuümmatras is een matras die wordt gebruikt in de hulpverlening voor veilig transport van patiënten. Het doel van de matras is ervoor te zorgen dat deze patiënten niet meer kunnen bewegen, zodat ze niet verder gewond raken.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]