Gratis beginnerscursus Musical CVDKS

Gratis beginnerscursus musical (7-12 jaar)
In het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) wordt vanaf zaterdag 7 september een gratis beginnerscursus musical aangeboden voor kinderen van 7-12 jaar.

Voor wie?
Voor de beginnende musicalster is dit de ideale cursus. Docenten Andrea en Josée gaan met je (kind) aan de slag en halen het beste in je (kind) naar boven. Hoe vaak hebben we in de afgelopen jaren meegemaakt dat verlegen kinderen meer lef kregen? Niet meer te tellen zo vaak!

Wat ga je doen?
Toneelspelen en zingen, daar beginnen we mee. Misschien zing je wel een lied met de groep of doe je een scène tijdens een eindpresentatie. Niets hoeft, alles mag! Niets is fout, alles is goed! Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je (kind) dan snel in!

Waarom gratis?
Deze korte cursus wordt gratis aangeboden vanwege een op handen zijnde verbouwing van het gebouw aan de Nieuwstraat 83. Vanaf begin november worden cursussen en workshops van het CVDKS (betaald) voortgezet op andere plekken in Spijkenisse. Daarover later meer.

Meedoen?
De cursus start op zaterdag 7 september van 10:00 tot 12:00 uur. Meer info en inschrijven doe je via www.cvdks.nl/theater.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]