Reminder: Hartelbrug vanaf 12 augustus afgesloten

Van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 30 augustus voert de provincie Zuid-Holland noodzakelijk onderhoud uit aan de Hartelbrug. Tijdens deze periode is deze verbinding tussen het eiland Voorne-Putten en de A15 afgesloten voor wegverkeer. Dit valt deels samen met werkzaamheden van de RET aan metrolijn D tussen Tussenwater en Slinge tot en met 25 augustus. Projectorganisatie Porthos en Waterstofnetwerk Rotterdam (WNR) voeren tegelijk werkzaamheden uit bij het Oude Maaspad om verdere overlast te verminderen. De Spijkenisserbrug wordt tijdens de afsluiting minder vaak geheven, zodat het wegverkeer langer en beter blijft doorstromen.

Reisadvies  
Wanneer het kan raadt de provincie aan om tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk thuis te werken. Probeer anders buiten de spits te rijden wanneer het minder druk is. Of pak het OV of de fiets. Zo houd je rekening met mensen die afhankelijk zijn van de auto. Ga je toch met de auto? Houd dan rekening met 30 tot 60 minuten extra reistijd.

Kijk voor meer informatie op:

Het volledige bericht dat eerder gepubliceerd is, is hieronder te lezen.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]