Pannetje op het vuur en steekpartij blijkt ruzie

Donderdagmiddag rond 15:40 uur is de brandweer uitgerukt voor een woningbrand aan de Eikenlaan in Spijkenisse. Een rookmelder was hoorbaar en er kwam rook uit een raam. Er werd veel materieel van de brandweer ter plaatse gebracht. Al snel bleek het om een pannetje op het vuur te gaan. De brandweer heeft het vuur met een brandblusser op het balkon kunnen doven. Vervolgens is de woning door de brandweer geventileerd.

Rond 14:25 uur is de politie naar de A. Diepenbrockstraat in Spijkenisse gegaan vanwege een melding van een steekpartij. Ter plaatse was het onduidelijk wat er precies was gebeurd. De politie heeft een woning betreden en geroepen of eventuele aanwezige personen zich kenbaar wilden maken, hierbij is niemand aangetroffen. Uiteindelijk bleek het niet om een steekpartij te gaan, maar om een ruzie. De politie heeft één persoon aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er worden verklaringen opgenomen, waarmee de politie verder kan.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]