NexGen Judo ”Judo voor iedereen”

Vanaf mei dit jaar is er een nieuwe judoschool gestart in Spijkenisse onder leiding van Justin Maat en Naomi van Krevel: NexGen Judo. Binnen NexGen Judo is het belangrijk dat judo beschikbaar is voor iedereen. Dit betekent dat naast de reguliere lessen die de nieuwe judoschool aanbiedt, er ook aandacht is voor kinderen die extra zorg nodig hebben.

De oprichting van de judoschool is tot stand gekomen doordat Justin en Naomi van mening zijn dat judo een sport is die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Het is volgens hen namelijk een sport die bijdraagt aan de ontwikkeling van elk kind. Dus, naast dat judo een mooie wedstrijdsport is, kan het ook bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Vanuit het idee om judo voor iedereen beschikbaar te stellen, worden er naast de reguliere lessen ook aangepaste judolessen aangeboden.

Juf Naomi heeft zelf veel ervaring in de judosport. Ze is actief voor TeamNL en vertegenwoordigt Nederland op de World Tour, EK’s en WK’s. Daarnaast volgt juf Naomi de PABO-opleiding en is zij werkzaam in het speciaal onderwijs. Ook meester Justin reist door heel Europa voor wedstrijden en heeft dus ook veel ervaring in de judosport.

Kijk voor meer informatie op de website: www.nexgenjudo.nl of neem contact op via [email protected].

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]