Hoogvlieter en organisatie van het jaar in het zonnetje

Tijdens de Participarade op zaterdag 24 augustus zijn de jaarlijkse erkenningen voor Hoogvlieter van het jaar en Hoogvlietse organisatie van het jaar uitgereikt. Rond 15:10 uur werden de winnaars bekendgemaakt op het podium.

Annie de Heer – van Engel (88) is uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar. Annie, die al meer dan 32 jaar actief is in verpleeghuis Siloam, dacht dat ze naar het evenement was gekomen om een ander in het zonnetje te zetten. Tot haar grote verrassing werd zijzelf bedankt voor haar jarenlange inzet. Annie helpt mee met diverse activiteiten in het verpleeghuis en is uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht voor zowel bewoners als medewerkers. Leden van de wijkraad overhandigde haar een beeldje en een bos bloemen als blijk van waardering.

De titel Hoogvlietse organisatie van het jaar ging naar Stichting Dames van Nu. Irene Kanhai, ontving de erkenning uit handen van wijkraadslid Simone Smid. Stichting Dames van Nu is gevestigd in de Buurtstudio aan de Lampreistraat 158. De organisatie biedt een breed scala aan activiteiten voor de bewoners van Hoogvliet, waarbij mensen van verschillende culturen samenkomen om deel te nemen aan activiteiten. Wekelijks worden er nieuwe activiteiten georganiseerd in de Buurtstudio, waar zowel vrouwen, mannen als kinderen welkom zijn. Ook Irene ontving een beeldje en een bos bloemen als waardering voor haar bijdrage.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]