Feestelijke afsluiting van Sk8telite in Spijkenisse

Op de laatste avond van de Sk8telite in Spijkenisse verzamelden ruim 80 deelnemers zich op het Havenplein voor een feestelijke afsluiting. Deze slotavond stond in het teken van een bonte avond, waarbij de deelnemers uitgedaagd werden om zo creatief mogelijk verkleed aan de start te verschijnen.

Bij terugkomst werden de deelnemers verwelkomd door wethouder Jeroen Postma, die hen persoonlijk een medaille uitreikte. Tijdens het evenement is er ook een bedrag van €140,45 ingezameld voor onderzoek naar het Skraban-Deardorff-Syndroom, een zeldzame aangeboren neurologische aandoening. Wereldwijd zijn er ongeveer 200 kinderen die aan deze ziekte lijden.

Dankzij de inzet van meer dan 20 enthousiaste vrijwilligers is ook deze editie van de Sk8telite een groot succes geworden. Verkeersregelaars zorgden ervoor dat de deelnemers veilig de route konden afleggen door de kruispunten vrij te houden.

Aan het einde van de avond werd er nog een prijs uitgereikt aan de best verklede deelnemer. De winnaar, verkleed als skelet, ging naar huis met de beker voor ‘Kampioen in verkleed sk8ten’.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie en bedankt iedereen die heeft bijgedragen aan dit sportieve en gezellige evenement.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]