Eenzijdig ongeval Viskaarweg | Twee auto’s uitgebrand in Hoogvliet

Op woensdagavond rond 23:00 uur heeft zich op de kruising van de Kruisnetlaan en Viskaarweg in Hoogvliet een eenzijdig ongeval voorgedaan. De bestuurder van een minicrossbike kwam ten val tijdens een vermoedelijke poging om af te slaan. Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren, belden direct 112. Een getuige meldde dat de bestuurder na de val bewegingloos bleef liggen. Hoewel een traumahelikopter ter plaatse vloog, bleek assistentie uiteindelijk niet nodig. Uit een blaastest van de politie bleek dat de bestuurder onder invloed van alcohol was. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.

Omstreeks 01:30 uur, brak er brand uit in een geparkeerde auto op de Oudelandseweg. Enkele uren daarna, rond 03:45 uur, ontstond er brand in een tweede auto die naast het eerste voertuig geparkeerd stond. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de branden.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]