Cocaïnewasserij aangetroffen in een woning aan de Dragondonk

De politie heeft in een woning aan de Dragondonk in Spijkenisse een cocaïnewasserij aangetroffen. Dit naar aanleiding dat iemand een sterke acetongeur bij de woning had geroken.

Het viel de melder op dat naast een sterke acetonlucht er ook meerdere vaten vanuit een bestelbus de woning binnengedragen werden. Het arrestatieteam van de politie is de woning binnengegaan en heeft hierbij vier personen aangehouden.

Tijdens de doorzoeking van de woning troffen de agenten de cocaïnewasserij aan. Er lagen grote hoeveelheden versnijdingsmiddelen en chemicaliën, waaronder aceton en zoutzuur. Een speciaal bedrijf heeft de goederen veilig afgevoegd.

De aangehouden personen zijn een man van 45 jaar. En twee mannen zonder vaste woon- of verblijfplaats van 42 en 52 jaar. En een vrouw van 52, ook zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bewoners die bij de naastgelegen buurtmoestuin kwamen kijken zijn geschrokken. “Hier zijn ook veel kinderen, gewoon in een woonwijk!” Zegt een man verontwaardigd.

“Ik heb mijzelf afgevraagd had ik het eerder kunnen zien” , zegt een andere bewoner.

De politie heeft twee woningen verzegeld. Aan de gevels van de woningen hangen veel bewakingscamera’s.

Informatie of tips kan je melden via 0900-8844 of via 0800-7000 als je liever anoniem blijft.

Camera’s die weggedraaid zijn na de politie-inval hangen rondom de woning

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]