54-jarige man uit Hellevoetsluis aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen

Op donderdag 29 augustus heeft de politie in een woning aan de Bonaire in Hellevoetsluis een 54-jarige man gearresteerd op verdenking van drugshandel. Tijdens de doorzoeking vond de politie 1,5 kilo aan verdovende middelen en een aanzienlijk geldbedrag van enkele duizenden euro’s.

Het onderzoek naar de verdachte werd gestart in april door het ondermijningsteam, na verschillende meldingen van verdachte activiteiten. Dit intensieve onderzoek werd uitgevoerd onder leiding van het Openbaar Ministerie. Naast de arrestatie van de man uit Hellevoetsluis, werd ook een 47-jarige man uit Heenvliet aangehouden. Hij had kort voor de inval drugs gekocht bij de woning.

In een bedrijfspand aan de Einsteinweg werden zes dozen met illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Het bedrijfspand werd gehuurd door een van de verdachten. De politie doet verder onderzoek en vraagt iedereen bij het zien, horen of ruiken van verdachte activiteiten contact op te nemen met de politie.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]