Nieuwe trainer voor vv Spijkenisse gezocht

Zoals veel verenigingen in de omgeving kampt ook vv Spijkenisse met een tekort aan vrijwilligers. Zo maken ouders en spelers van de JO17-2 zich grote zorgen of ze volgend seizoen wel kunnen spelen!

Ingezonden bericht:

De JO17-2 speelt 1e klasse en bestaat uit 16 enthousiaste jongens die al jaren met elkaar een team vormen. Uiteraard gaan er weleens spelers weg en komen er weer nieuwe bij, maar de basis speelt al jaren met elkaar. De afgelopen jaren hebben ze altijd 2 vaste trainers gehad, maar helaas staan ze aankomend seizoen zonder trainers. Dit houdt in dat ze in het ergste geval geen competitie kunnen spelen en onderverdeeld gaan worden over andere teams en dat is het laatste wat ieder wil.

Manuel van de Vlekkert (hoofd coördinator jeugd) en Alex Jansen (coördinator jeugd) betreuren de situatie en zetten alles op alles om een trainer te vinden voor dit team, maar helaas is dit nog niet gelukt, daarom hebben wij als ouders de media opgezocht in de laatste hoop een trainer voor ons team te vinden!

Wat zoeken wij:

Wij zoeken een enthousiaste dame of heer die het leuk vindt een team met allemaal enthousiaste jongens aankomend seizoen te begeleiden en te coachen om er weer een mooi seizoen van te maken. De jongens trainen elke dinsdag en donderdag en spelen bijna elke zaterdag een wedstrijd. Wij zijn op zoek naar iemand die bijvoorbeeld zelf altijd heeft gevoetbald en nu graag zijn kennis en ervaring wilt doorgeven of juist een student die momenteel een sportopleiding volgt en ervaring op wilt doen. Iedereen is welkom als je maar enthousiast bent en een hart hebt voor voetbal!

Wat krijg je:

  • Een enthousiast team uit de 1e klasse.
  • Cursussen KNVB/Spijkenisse.
  • Vrijwilligersavond.
  • Gratis bijwonen van wedstrijden van het 1e.
  • Eigen inbreng en sparren met andere trainers.
  • Een team met potentie die klaar is om naar een hoger niveau getild te worden.

Enthousiast geworden? Stuur dan even een mail naar [email protected] of vul het volgende formulier in Blanco inschrijfformulier | Voetbalvereniging Spijkenisse (vvspijkenisse.nl) Zet er dan wel even bij dat het gaat om ons JO17-2 team!

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]