Inzamelingsactie voor CrossFit Staalmeesters na brand

De brand van maandagavond 8 juli waarbij de vlammen uit het dak sloegen bij CrossFit Staalmeesters zorgt ervoor dat het bedrijf haar deuren tijdelijk gesloten moet houden. Hoewel sommige materialen en apparaten na een poetsbeurt weer in gebruik konden worden genomen, geldt dat lang niet voor alles.

CrossFit Staalmeesters is opgericht door Bas en Anja van Delft. Ze hebben zo’n 150 leden. De ochtend na de brand realiseerden Bas en Anja zich dat ook alles weg had kunnen zijn. Door het snelle optreden van de brandweer is veel erger voorkomen. Dat neemt niet weg dat de schade groot is. De verzekering dekt niet alle schade, daarom is er een doneeractie gestart zodat de spullen vervangen kunnen worden en iedereen weer gebruik kan maken van alle faciliteiten.

De doneeractie loopt al aardig; er is op 13 juli al zo’n 6.000 euro opgehaald. Het streefbedrag is 20.000 euro. Wie een bijdrage wil leveren, kan via onderstaande link een donatie doen.

https://www.doneeractie.nl/wederopbouw-crossfit-staalmeesters

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]

Deel dit bericht