Brandstichting bij twee auto’s Goudenregenplein, verdachten gevlucht op een scooter

Dinsdag rond 00:35 uur is er een melding binnengekomen bij de meldkamer over een voertuigbrand op een parkeerplaats bij het Goudenregenplein in Spijkenisse. Er bleken twee voertuigen in brand te staan en er zou een scooter zijn weggereden.

De verdachten van de brandstichting reden op een scooter. Bij het bruggetje vlakbij de Fietsenmaker is de scooter neergezet. Na de brandstichting zijn twee slanke jongens tussen de 16 en 17 jaar oud met een lichte huidskleur en grijsachtige bivakmuts gevlucht richting de Ring van Putten, gelegen aan de Groenewoudlaan. De verdachten zouden tussen dinsdag 23 juli 00:05 en 01:00 uur hier gereden hebben.

De politie onderzoekt de brandstichting en vraagt getuigen zich te melden. Als omwonenden camerabeelden hebben waarop iets te zien is, zou de politie deze ook graag ontvangen. Heeft u informatie die de politie verder kan helpen neem dan contact op via: 0900-8844.

Een bruggetje gezien vanaf het Goudenregenplein in de richting van de Fietsenmaker.

Heb jij iets gezien, meegemaakt of staat er nog iets bijzonders te gebeuren? Tip onze redactie. Je kan ons een WhatsApp sturen of mailen naar: [email protected]